klasfoto

klasfoto

vrijdag 27 mei 2011

Forum

De puntjes op het forum vandaag gingen over een halve appel die in het toilet lag. We hadden het erover dat zo'n dingen écht niet kunnen en dat het belangrijk is om dit ook te melden zodat we hier iets kunnen aan doen. 
De kinderen van de tweede leefgroep hadden als puntje dat ze het vervelend vinden dat kinderen van andere leefgroepen hun klas binnen komen met veel lawaai. Dit is soms echt vervelend omdat dit stoort. We proberen er met de andere leefgroepen op te letten om de keuken niet zomaar binnen en buiten te lopen!
Er was ook nog een ideetje om terug een fruitkraampje te doen tijdens de fruitpauze. Dit doen we niet omdat de kleuters in de klas fruit eten. Het zou een beetje moeilijk worden om de kleuters dan te verbieden nog fruit van het kraampje te eten. Er kan wel eventueel een kraampje per klas georganiseerd worden (maar dan wel in de klas).
De tweede en derde leefgroep toonde nog iets wat ze deze week gedaan hadden. We kregen een muizenbabytoneel en een familiespeltoneel te zien.
We sloten af met een gezamelijke speelplaatsopruim!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten