klasfoto

klasfoto

donderdag 16 februari 2012

afsluitdag project: 'Aan tafel'

De tweede en derde klassers schreven een vrije tekst over het afsluitmoment.

Dinsdag was het projectafsluiting. We hebben toastjes gemaakt, wortels en tomaat gewassen en ook coctailsaus gemaakt met de ganse klas. De kleutertjes van Annemie hebben taart gemaakt, een liedje gezongen en een bord met stof en touw nep-eten gemaakt. Jessica haar klas stond op een matje, elk om beurt iets mogen doen van sport en de andere moesten die nadoen. Ze hebben in het nep-restaurant gegeten. De groep van Ellen had een toneel over de patat gemaakt. (Alaina)

Dinsdag was het projectafsluiting. We hebben heel veel dingen gedaan. Fruitsla gemaakt en ook koekjes, taart en ook hapjes. Bij onze voorstelling ging het over de voedselpiramide. Ze moesten raden op welke volgorde de piramide moest worden gelegd. (Raf)

Dinsdag hebben onze voorstelling getoond. Ik heb een verhaal voorgelezen en de kleuters hebben op de muziek hun bord getoond. De vierde leefgroep heeft hun toneel getoond en we hebben de voedseldriehoek in stukken geknipt. Ze hebben de voedseldriehoek gemaakt en de kleuters hebben ons een liedje geleerd. (Louka en Eva)

Dinsdag was het afsluiting van het project. We hebben tomaten afgespoeld en we hebben wortels gesneden. We hebben toastjes gesmeerd. Toen zijn we naar de turnzaal geweest. Jessica heeft nep-eten gemaakt. (Leonie)

Dinsdag heeft het 2de leerjaar toastjes gemaakt. De 4de leefgroep heeft een kwis gedaan. De leefgroep van Jessica heeft nep-eten gemaakt en de leefgroep van annemie heeft een liedje gemaakt. (Tiana)

Als eerste heeft Annemie met haar klas een liedje gezongen en alles getoond. Dan was het fruitpauze. Na de fruitpauze was het aan Jessica's klas. Ze hadden borden met namaak-eten. Dan moest iemand op de oranje mat staan en allemaal dingen doen. Daarna hebben we in het nep-restaurant gegeten. Het was toen middageten. Daarna middagspeeltijd. Dan was het aan de 3de leefgroep. Wij hebben over de voedselpiramide verteld. Toen heeft de 4de leefgroep het toneel van de geschiedenis van de aardappel gedaan. (Mats en Brent)

We hebben een puzzel gemaakt. Ze moesten de puzzel maken. De puzzel was de voedselpiramide. De kinderen van de 2de leefgroep hebben nep-eten gemaakt. De 1ste leefgroep heeft een liedje gezongen. We hebben wortels gesneden en ook toastjes gesmeerd. (Kai, Lotte en Casper)

Dinsdag was het afsluiten van 'aan tafel'. In de turnzaal toonden we de dingen die we gemaakt hadden en wij hebben gekookt: aperitiefhapjes. Annemie en haar kleuters hebben nep-eten gemaakt. Jessica en haar klas hebben een nep-restaurant gespeeld en de vierde leefgroep heeft een toneel van de aardappel gebracht. (Silke)

Annemie heeft met haar groep nep-eten gemaakt. Jessica heeft een nep-restaurant en nep-eten gemaakt. Yannick heeft met ons aperitiefjes gemaakt. Wij hebben de toastjes gesmeerd. De andere hebben de wortels gesneden en tomaten gekuist. We hebben dan alles naar de turnzaal gebracht. Ellen heeft een toneel over ' the patato' en een quiz gemaakt. (Bert en Wouter)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten