klasfoto

klasfoto

woensdag 20 juni 2012

dinsdag 19 juni


Na een lange treinrit konden we eindelijk afstappen in St-Joris-Weert! Langzaam stopte de trein. Maar… de deuren gingen niet open! We snelden naar de volgende wagon maar ook daar: potvast. O nee! En de trein vertrok terug! ‘Wij moeten op boskamp naar de Kluis!’. Gelukkig schreef de vriendelijke mevrouw van de trein ‘verdwaalde reizigers’ op ons treinticket zodat we in het volgende station de eerstvolgende trein terug konden nemen. We waren nog niet aangekomen in De Kluis en we hadden al een avontuur beleefd!
De vierde leefgroepers werden al een beetje ongerust en waren heel blij om ons op het kamp te zien verschijnen. We aten onze picknick (of wat er nog van overbleef) op en installeerden de tenten. De bagage veilig in de blokhut. Geen risico’s voor regen of onweer!
Na het middageten werden de kampen gesjord! Niet alles lukte direct maar de resultaten zijn heel knap! Zouden Peter, Eddy en Lieven daar iets mee te maken hebben?
We konden niet wachten om terug te gaan naar het speelbos en de paddenpoel. Benieuwd of er iets veranderd zou zijn! We klommen op de balken, kropen door de buizen, bengelden aan touwen… Terug op het kamp speelden we het bosspel – sporentocht. Gelukkig slaagden we erin om barones Lies te bevrijden en lieten we ons niet afschrikken door monster Lander en Wouter! Nog een beker warme chocomelk en... slaapwel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten