klasfoto

klasfoto

donderdag 21 juni 2012

donderdag 21 juni

We maakten vandaag een dagtocht in drie groepen. De kinderen konden kiezen tussen een tocht van 5 km, 10 km of 15 km. Geen spatje regen! Echt ook wel warm, aangenaam weer! Heel tof geweest. Iedereen heeft heel dapper gestapt!
Daarnet hadden we 'rustige avond' en werd er gemasseerd, yoga gedaan, body en beauty... Lekker gezellig binnen. We horen dat het daar in Deinze al zwaar aan het onweren is! Hier nog niets. Als we de buitenradar mogen geloven kan het hier ieder moment ook beginnen en is het tegen 22 uur al over. We zijn er helemaal op voorzien. De matjes en slaapzakken liggen in de blokhut voor alle zekerheid. We zien nog wel waar we dan slapen! We gaan nu een hapje eten en hopelijk kunnen we toch nog een kampvuur houden voor de laatste avond! 

2 opmerkingen:

 1. Blij te lezen dat het daar nog steeds droog is. En als we idd buienradar mogen geloven zal het nog redelijk meevallen bij jullie. Ik hoop het maar. Geniet nog van de laatste avond. Maar sta toch al te popelen om morgen om 15u mijn 2 kleintjes te omarmen.

  tot morgen

  groetjes lotje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof om te horen dat jullie een mooie droge dag gehad hebben.
  We duimen hier dat het zo blijft zodat jullie kunnen genieten van het kampvuur.
  Geniet nog van de laatste avond en tot morgen. Kijk er al naar uit !!!

  BeantwoordenVerwijderen